Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alkalmi sminket holnapra...

Alkalmi sminket holnapra mutatnátok?

Figyelt kérdés

Évnyitóra kellene valami szolid, de szép sminktipp, mert eddig csak kihúztam a szemem, kis pirosító és szájény volt rajta. Mivel végzős leszek, szertenék azért máshogy kinézni, nőiesebben.

Előr is köszi :)

2010. aug. 28. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Hidd el nem attól leszel nőies ha több smink van rajtad hanem a nőies ruháktól és viselkedéstől.

Én szempillaspirált, szájfényt használok és kihúzom alul a szemem(néha felül is vagy felülre valami ruhámhoz illő szín de hétköznapra nem igazán) mégis nőiesnek tartanak.

De ha annyira akarod akkor hétköznapokra is fesd ki a szemhéjad de azért suliba szolidan.

18L

2010. aug. 28. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Ja nekem egyébként a füstös szemek tetszenek a legjobban és szerintem ez minden szem és hajszínhez jól áll.

[link]

2010. aug. 28. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:
2010. aug. 28. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Alkalmi sminknek számít az, ami eltér a mindennapi stílusodtól. Használj színes szemhéjpúdeert, de ne túl rikítót, pl aranyat, pezsgőszínt, barnát stb. ezzel már feltűnőbbé tetted a sminked. De amúgy kozmetikus vállal alkalmi sminket is.
2010. aug. 28. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!