Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van rajtam kívül olyan nő...

Van rajtam kívül olyan nő akinek nincs kiszúrva a füle?

Figyelt kérdés

A szüleim nem lövették ki a fülem gyerekkoromban, de kb mindenki úgy néz rám mint egy ufo-ra mikor ezt megemlítem.

Nem is tudom ismerek e olyan nőt akinek nincs kiszúrva.

30 éves vagyok

2021. aug. 2. 08:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincsen, 20 vagyok.
2021. aug. 2. 08:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Van.
2021. aug. 2. 08:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem se szúratták ki, de én 12 évesen kiharcoltam magamnak.
2021. aug. 2. 09:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem kivan, nagyon régen furattuk ki, és meg is szenvedtem vele kiskoromba jópárszor kilővettük mindig beffort, begyulladt szörnyű volt.

Aztán kb 10-11 lehettem újra kilövettük a Claire's be kb vagy 30 percig mondtam hogy nem akarom xD bevoltam fosva aztán végül sikerült, utánna a ball begyulladt és beforrt, és azt még egyszer kilövettük. Azóta nem forrt be nem gyulladt be és megmaradtak a lyukak még az elcseszett kiskori lyuk se forrt be.

Nekem pisztolyal lőtték be, ha most csináltatnám meg már biztos másképp állnék hozzá kiskoromba minden inekciónál, vérvételnék, fülfuratásnál orákig szenvedtem xD ritkán hordok fülbevalót de amugy jó kis kiegeszitő a fülcsi de szerintem túl sokat nem oszt nem szoroz hogy kivan e lyukasztva.

2021. aug. 5. 22:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem sincs. 30 éves vagyok. Gyerekként nem akartam, mert féltem hogy fájni fog, most meg már fölöslegesnek gondolom. A férjem pedig az ép fülcimpára bukik :-) Na jó, nem, de tényleg előnynek számít nála. Ilyen is van :-)
2021. aug. 8. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:
5-ös mi????xDdddd
2021. aug. 8. 22:06
 7/8 anonim ***** válasza:
#6, komolyan, zavarja a férjemet, ha valakinek ki van lyukasztva a füle. Fura, tudom, de ennél nagyobb bajunk sose legyen. Nem árt vele senkinek :-)
2021. aug. 8. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt rajta lyuk. Állandóan csúfoltak, hogy fiú vagyok biztosan. Annyira mely nyomot hagyott bennem, hogy tiniként csinaltattam 2-2 db lyukat a füleimbe. Egyébként nem fájt csak mivel nem kiskoromban lett csinaltatva nem bírja úgy a strapát.
2021. aug. 9. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!