Van rajtam kívül olyan nő akinek nincs kiszúrva a füle?
A szüleim nem lövették ki a fülem gyerekkoromban, de kb mindenki úgy néz rám mint egy ufo-ra mikor ezt megemlítem.
Nem is tudom ismerek e olyan nőt akinek nincs kiszúrva.
30 éves vagyok
Nekem kivan, nagyon régen furattuk ki, és meg is szenvedtem vele kiskoromba jópárszor kilővettük mindig beffort, begyulladt szörnyű volt.
Aztán kb 10-11 lehettem újra kilövettük a Claire's be kb vagy 30 percig mondtam hogy nem akarom xD bevoltam fosva aztán végül sikerült, utánna a ball begyulladt és beforrt, és azt még egyszer kilövettük. Azóta nem forrt be nem gyulladt be és megmaradtak a lyukak még az elcseszett kiskori lyuk se forrt be.
Nekem pisztolyal lőtték be, ha most csináltatnám meg már biztos másképp állnék hozzá kiskoromba minden inekciónál, vérvételnék, fülfuratásnál orákig szenvedtem xD ritkán hordok fülbevalót de amugy jó kis kiegeszitő a fülcsi de szerintem túl sokat nem oszt nem szoroz hogy kivan e lyukasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!