Smink leizzadása ellen valami jó praktika?
Figyelt kérdés
Aki ilyen melegben nem izzadja le a sminkjét, az hogyan csinálja? Mi a titka?2021. júl. 30. 16:59
2/9 anonim válasza:
Ne használj alapozót vagy ha használsz akkor használj fixáló sprayt is
4/9 anonim válasza:
Alapozót nem használok csak a szemem sminkelem de annyi a titkom hogy mindenből IS vízállót használok, szóval 40 fokban is bírják.
5/9 anonim válasza:
Első vagyok, nem értem miért pontoztak le csak azért, mert nyáron ebben a melegben nem használok alapozót. :D
6/9 Metionin válasza:
Szemsminket a NYX proof it szemhéjappal megtartja úgy hogy a cunami se viszi le. Arccal nem tudok segíteni, én csak felkenem a fényvédőt és lepúderezem hogy ne legyen fényes, aztán annyi.
7/9 anonim válasza:
Próbáld meg a lehető legkevesebb terméket felvinni az arcodra, amikből a legjobbak a vízállóak. + fixáló spray
8/9 anonim válasza:
Vékony rétegben vigyél fel mindent illetve púderal fixáld.
9/9 anonim válasza:
színpadi sminktermékek használata... nem kell maszkszerűen felvinni, de azok a termékek arra vannak kifejlesztve, hogy több órán át full reflektorfényben ne folyjanak le + sminkfixáló spray
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!