Szerintetek egy 16 éves lànynak jól állna egy ilyen piercing?
Figyelt kérdés
Most akarok csináltatni. Ezt néztem ki, nagyon tetszik! Tudom kicsit extrém, de nem akarok átlagos lenni.
2021. júl. 26. 10:05
11/18 anonim válasza:
Igazad van, sokkal jobb a "az az átlagos lány"-nál az "az a címeres krva" megnevezés.
12/18 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..
Ugyanaz a kérdező, a privát üzenetből tudom
13/18 anonim válasza:
A 12-es linkjével összeáll a kép. Kérdező, az biztos, hogy nem vagy átlagos lány, de nem gondolnám, hogy pozitív irányban lógsz ki a mezőnyből.
Kifejezetten örülök, hogy nem az én lányom vagy.
14/18 anonim válasza:
6-os válaszadó, szerintem jól mutatna ezek helyett, inkább egy kis virág, vagy csillag mintás piercing.
15/18 anonim válasza:
Es még mindig irogat 🤣🤣🤣
10es voltam
17/18 anonim válasza:
Szüleid büszkék lehetnek rá, hogy ilyen lányuk van...😅
18/18 anonim válasza:
Biztos oda lesz érte a 36 éves palid..Úgyis csak megakar dugni (valószínűleg már meg is tette). Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!