Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Maybelline colossal...

Lányok! Maybelline colossal volume express göndörít (olyan a keféje) és mi a vélemény róla?

Figyelt kérdés

Olyan kellene nekem,ami dúsít és göndörít,de sminklemosásnák könnyen lejön,ez olyan?Kontaktlencsés vagyok,van olyan itt,aki lencsés és ilyet használ?Légyszi mindenki írja le a tapasztalatát.LÉGYSZI KORT IS ÍRJATOK!

Köszi a válaszokat előre is.16/L

2010. aug. 27. 22:39
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
és kb mennyibe kerül?
2010. aug. 27. 22:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Nővérem ilyet használ. Tök olyan mint egy sima, nem is göndöríti... Egyébként elég drága. Olyan 2000Ft körül lehet. Szerintem válassz egy másikat.
2010. aug. 27. 22:49
 3/12 A kérdező kommentje:

köszi:)

légyszi még írjatok véleményt.

esetleg tudtok valami másfajtát maybelline-ből,ami olyan mint amit az első sorban leírtam?

2010. aug. 27. 23:05
 4/12 anonim válasza:
Én ma vettem ilyet, 1900 volt a dm-ben. Nagyon könnyen lejön (ne vízállót vegyél), de sztem a hatása semmi kül. Szépen ível és nem csomós de nem lett annyira dús és göndör. Szerintem a csomagolása vonzott engem. Inkább vegyél avonosat(pl superschock), nekem olyan volt és szerintem az csinálja a legszebb pillát.
2010. aug. 27. 23:22
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi:)és az avonos kb mennyibe kerül?
2010. aug. 27. 23:41
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia, én kontaklencsés vagyok! :)

Kb 1 hete vettem a rossmannban mert le van akciózva 1400ftre ha jól tudom (vagy 1500?!) nem emlékszem pontosan.. :)

De azt tudom hogy nekem nagyon bejött, gyönyörű, dús és hosszú tőle a pillám..Jó tartós, ha reggel felkened még este is ugyanúgy áll! Csomómentes amin meglepődtem, mert jó nagy a keféje.. :) Szóval imádom, jó beruházás volt!:P

13/L

2010. aug. 28. 00:42
 7/12 anonim ***** válasza:

Jaj amugy a maybelline-röl irtam, nem az avonosról,ha félre értenéd.

puszi, előző! :)

2010. aug. 28. 00:43
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. aug. 28. 00:46
 9/12 anonim ***** válasza:
én is most vettem a rossmannban leárazva 1400 ft ért, én nagyon szeretem , már ez a második amit vettem, eddig semmi nem volt ilyen jó, mint ez.
2010. aug. 28. 08:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is kontaktlencsés vagyok, és nekem is Maybelline colossal-om van. Nagyon szeretem, minden oké velem.

Csak jó választás lehet.

Nálunk ma már a napokban 1900 volt a rossmannba. De akciósan ki lehet fogni 1300-ért is.

Amúgy most amiről még jót hallottam, az a Max factor fals lash effect!

[link]

[link]

/remélem jó lesz a kép/

Ez most 3000 ft helyett, 2300 ft a Rossmannba.

2010. aug. 28. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!