Fiatalító smink fiúknak?
Transzvesztita vagy? Vagy miért akarsz sminkelni? Ha nem vagy az, akkor viszont annak fognak nézni ha sminkeled magad, röhejesen fogsz kinézni.
Öregíteni nagyon tud egy rossz smink (sötét, erős színek, vastag kontúrok), de fiatalítani nem tud semmilyen smink.
Láthatatlan smink nem létezik, ezért egy sminkelt férfi úgy néz ki, mint egy transzvesztita. Nevetség tárgya lesz. Én még életemben nem láttam sminkelt férfit (aki hetero és normális gondolkodású), de biztos halálra röhögném magam egy ilyen látványától.
Ha fiatalabbnak akarsz kinézni, nézd meg a 15 évesek öltözködési stílusát, frizuráját, viselkedését, szóhasználatait és másold le.
Nem is értem, hogy miért a sminken kell görcsölni ilyen problémával.
Bár maga a probléma is abszurd. Miért akar egy felnőtt ember 15 évesnek látszani? Ha annyinak is sikerülne látszani, attól még nem lesz annyi, csak becsap másokat, meg saját magát is.
De, víz lemossa.
Egy 23 éves szerinted gyerek és nem férfi...érdekes :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!