Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehet kapni ilyen szájfényeket...

Lehet kapni ilyen szájfényeket? Ez a rúzs nagyon világos?

Figyelt kérdés

szájfény [link]

az essence oldalán nem találtam meg és ezért gondolom, hogy talán nem lehet itt kapni

rúzs [link]

2010. aug. 27. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
rossmann forgalmazza az Essencét. ott megtalálod.
2010. aug. 27. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Dm-ben is ugyanúgy megtalálod.
2010. aug. 27. 18:10
 3/7 A kérdező kommentje:

igen tudom, köszi

akkor majd nézek szájfényt, de lehet inkább rúzst kéne, az tartósabb

2010. aug. 27. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
ennek a rúzsnak nem jó a szine,én is vettem,és vírít!én úgy szoktam h halványrózsaszin szájfény és rákenek rózsaszin kontúrceruzát az jkaimra,persze nem sopkat,és eldörzsölöm.nagyon jó színt ad.
2010. aug. 27. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:
nálunk a dmben nincs essence termék, de a müller áruházban sok van, a rossman is jó. Szerintem lehet kapni, mert én láttam már ilyet pár hónapja, csak nem tom hol:)
2010. aug. 27. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sztem ezt a rózsaszínt láttam az Essence-ből, és nagyon nem így néz ki az árnyalat élőben... egyébként a bőrszínedtől függ, de nagyon jól tudnak kinézni a világos ajkak. Egyébként Rossmannt nézz, ott tuti van. DM-ben is lehet, hogy van, de én nem nagyon szoktam oda járni, ha meg igen, akkor célirányosan a S-he-pulthoz megyek :D...
2010. aug. 27. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:
a szájfény a rossmannban kapható, azthiszem 500 forint, nekem is ilyenem van. (az első a képen) nagyon megéri, tartós, és gyönyörű csillogású. elég rózsaszín.(szóval nem az az átlátszó, és csak fényes szájfény,hanem szép színe is van) megéri az árát! csók :)
2010. nov. 1. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!