Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ilyen színű rúzst keresek....

Ilyen színű rúzst keresek. Hol tudnék venni?

Figyelt kérdés

[link]

Felkenve közel így néz ki, mint alulról a legszélső STAY ON SPICE:

[link]

De erre is nagyon hasonlít:

[link]

Szóval egy ilyen barnás-pirosas, mályvás bordó rúzs. A fenti volt nekem, de sajnos csak spanyolországban lehet kapni. Tudnátok valami hasonlót ajánlani? Olyat ami állagra mattra szárad, de nem cserepesedik ki tőle az ajak.

2021. júl. 14. 04:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tűnik egy túl "extrém" árnyalatnak, szerintem ha bemész pl egy Douglas-be ott tud majd segíteni az eladó.
2021. júl. 14. 07:53
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Dm, rossman. Illetve a douglasben a Mac-nek vannak ilyen rúzsai
2021. júl. 14. 09:02
 3/5 anonim válasza:
100%
Menj be valami olyan boltba ahol ilyen cuccokat árulnak, és ott biztos találsz, bocsi fiú vagyok lehet hülye választ adtam de ott biztosan találnál ilyet
2021. júl. 15. 06:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Többször is voltam Douglessben, Rossmannban is, de nem találtam hasonló árnyalatot, csak ilyen lilás bordót és pirosas bordót. Ez meg pont a kettő közötti átmenet lenne.

#2 igen a Mac-nak találtam most online egy hasonló árnyalatát és a Catrice-nek is. Remélem az üzletben is lesz majd. Köszi a segítséget.

2021. júl. 15. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Trend is up vagy Alverde

DM márkák, ott már láttam ilyesmit.

2021. júl. 21. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!