Ez a 3 lakk jó lesz egymáshoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok full kezdő vagyok köröm témában,csak ha már itt a nyár akkor szeretném kipróbálni.
Ezt a 3 lakkot néztem ki:
Ezek megférnek egymással? Vagy felesleges a matt körömlakk ha úgy is mattító fedőlakkot rakok rá?
2021. júl. 7. 11:14
1/2 Metionin válasza:
Megférnek, nekem pont van ez a matt fekete. Már 2x vettem újra, imádom csak viszonylag hamar megromlik (a nem matt ugyanilyenekhez képest). A fedőlakk így ehhez látványban felesleges de védi a lakkot a kopástól. Van amikor teszek rá.
2/2 anonim válasza:
A matt lakkok 1-2 nap után elkezdenek kifényesedni, én azért is hanyagolom őket. Egyébként meg nem zárják ki egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!