Ma megyek helixet szuratni/lovetni.Nagyon fog fajni?
Figyelt kérdés
Nem tudom szurjak vagy lovik ez. Annyi remtortenetet hallottam hogy eltort a fuleben a porc a csajnak stb stb... Lovessek inkabb alulra egy masodik lyukat? De annyira tetszik a helix2021. júl. 3. 09:01
1/4 anonim válasza:
Nyugi nem lesz semmi baj. Maga a szúrás nem vészes. Vállald be a helix et nem fogod megbánni, főleg ha tetszik. Utókezelésre figyelj oda és hamar be fog gyógyulni.
2/4 anonim válasza:
Nekem van 3 helixem, 3 conchom, 1 tragusom. Egyik se tört el semmilyen porcot sem. :D ne aggódj, nem lesz baj. Fájni pedig nem fáj, inkább kellemetlen érzés csak.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi
És mivel kell utána kezelgetni?
2021. júl. 3. 11:46
4/4 anonim válasza:
Én mindig Octenisepttel vagy Betadine-nal szoktam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!