Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik ecsetet érdemesebb...

Melyik ecsetet érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés

Ezt --> [link]

vagy ezt --> [link] ?

Jobb bármivel is a "prémium" ecset? Bár látom, kicsit más alakja van, de ez megkönnyítené a használatát?

2021. jún. 30. 01:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Az első ecset nagyon gagyin néz ki, de annak jobb az alakja. Viszont ilyen minőségű ecsettel szerintem nem is lehet normálisan sminkelni. A második már jobb minőségűnek tűnik, de annak az alakja nem olyan jó... De így is inkább azt választanám. Miért nem veszel Essence ecsetet? Szerintem olcsóbb is, és azok jó minőségűek.
2021. jún. 30. 12:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán szeretnék rendelni, a közelben meg csak Rossmann és DM van. Itt nincsen semmi normális választék ecsetekből?
2021. jún. 30. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
A Rossmannban és a DMben is van Essence, ha nincs jobb akkor vedd meg ezt, amit küldtél, de ha lehet kapni valami más fajtát is, én inkább azt választanám.
2021. jún. 30. 15:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehet, én nézek valamit rosszul, de mindkét üzletben csak szemöldökecseteket találok ettől a márkától a weboldalukon.
2021. jún. 30. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
A boltban nagyobb a választék.
2021. jún. 30. 15:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor majd mindenképp ott helyben is körülnézek. Csak utálok úgy menni vásárolni, hogy még nem tudom fixen, hogy mit fogok venni.
2021. jún. 30. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!