SOS! Kipróbáltam a maybeline sky high szempilla spriálját de nem jön le, hogy tudnám leszedni?
Figyelt kérdés
Garnieres smink lemosoval próbáltam és nem viszi le teljesen, aztán megpróbáltam olajjal de az sem segít és meg mindig látom hogy rajta van, mivel tudnám leszedni? Már szét dörzsöltem a szemem akkora egy szerencsétlenség vagyok..2021. jún. 25. 19:00
2/11 A kérdező kommentje:
Igen végül de nagyon nehezen jött le, a sminklemoso+testapolo+olaj segített
2021. jún. 27. 20:41
3/11 anonim válasza:
Én is ugyanígy jártam pont ma :(
4/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, én sajnos azt tapasztaltam ,hogy magától kopik le:( nekem a szemem is begyulladt úgy dörzsöltem úgyhogy csak óvatosan
2021. júl. 16. 23:41
5/11 A kérdező kommentje:
A sminklemosó testápoló esetleg valami olaj leszedi dörzsölés után viszont teljesen egyik sem :/
2021. júl. 16. 23:42
6/11 anonim válasza:
Annyira mondták milyen jó, megvettem és nem lehet lemosni.
Hát én biztos nem veszem újra a, nekem csalódás
7/11 A kérdező kommentje:
Énsem veszem újra, sőt nem is használom el ami maradt.. :(
2021. júl. 19. 15:57
8/11 anonim válasza:
nivea szölőmagos lemosójától úgy feloldódik hogy utána kb le kell törölgetni csak.
Illetve ha olajos lemosóval szeded le sima baba olajal például akkor jól átmaszirozod vele ovatosan a pillákat ovatosan el kezdheted az ujjaidal letörölgetni majd zsepivel is törölgetni akár többször ezt megismételni és ugye még víz alapú is leviszi minimálisan. Így simán lejön az elején én is azthittem lerobanthatatlan konkrét esőbe ezzel voltam ki spirálozva és telibe a szempillámra esett a csepp és megse mozdult.
9/11 anonim válasza:
#8 Én már hetek óta olyat akarok venni, de teljesen feladtam. Már nem gyártják, egyszerűen sehol sem lehet kapni.
10/11 anonim válasza:
Mármint a Nivea szőlőmagos lemosóra értettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!