Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminkem legyen a...

Milyen sminkem legyen a suliba? 16L

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 12:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ha szép bőröd van akkor puder, alapozo nem kell esetleg szempillaspirál meg szemceruza. ha vannak kisebb bőr porblémáid használhatsz korrektort:) de ne vidd tulzásba szerintem 16évesnek ennyi bőven elég:)
2010. aug. 26. 12:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a suliba nem kell olyan sok, egy kis szempillaspirál + szájfény, mert nekem pl. voltak olyan osztálytársaim, akik több réteg sminket magukra kentek naponta, és amikor volt egy buli, vagy valamilyen alkalom, akkor is ugyanúgy néztek ki, mint ahogy mindig szoktak. Ráadásul szerintema a pasik semszeretik, ha egy csajon két kiló vakolat van.
2010. aug. 26. 12:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem: semmilyen! labello! ápold a bőröd, hagyd lélegezni a sok vacak sminktől amúgy is káros ha minden nap kifested a szempilláidnak sem jó ha naponta fested! Sőt a szemednek sem mert egy idő után irritációt okoz akár milyen márkás termékről is legyen szó! Sőt a pasik sem szeretik ha egy csaj ki van festve! Aki szép az reggel is szép!
2010. aug. 26. 15:24
 4/11 anonim válasza:
Semmilyet! Max egy kis szempillaspirál és vmi természetes színű, nem csillámos labello... Más nem is kell... :)
2010. szept. 2. 18:40
 5/11 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ez jó lenne a suliba, mert nem feltűnő, de mégis szép. :)

2010. szept. 5. 11:08
 6/11 anonim ***** válasza:

16 évesen még nem kell sminkelned magad szerintem. Ha annyira felakarod dobni a külsődet valamivel akkor esetleg labello és ennyi. De alapozót semmiképp, mert tönkremegy a bőröd tőle és csak pattanásos lesz.

20/L

2010. szept. 5. 11:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is csak labellót szoktam.
2010. szept. 5. 11:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan sminkelheted magadat suliba hiszen a smink csak egy kis "szépítő".

Mondjuk az sem jó ha 4kg vakolatot kensz a fejedre,de egy kis szempillaspirál és szájfény nem fog ártani..:)

2010. szept. 5. 12:25
 9/11 anonim ***** válasza:
éna alapozot halvàny fekete szemceruzàt természetes szinü szemfestéket meg néha labellot hasznàlok 14/L
2010. szept. 5. 13:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen szerintem még ne nagyon sminkelj. Tisztítsd, hidratáld a bőröd a smink helyett.

Ennyi idősen én csak szempillaspirált, és színtelen labello-t használtam, meg esetleg vékonyan kihúztam a szemem feketével. Ez bőven elég is volt.

Igazából a mai napig sem használok ennél több sminket, max néha még a szemhéjam festem ki valamilyen színnel.

23/L

2010. szept. 5. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!