1/12 anonim válasza:
A színés a forma tetszik, de én nem szeretem ezt a Louis Vuitton-féle nyomott mintát... sőt azt sem, ha ki van írva/jelezve van ilyen látványos módon a márka...
3/12 anonim válasza:
ez louis vuttion, nem? nem tudom milyen lenne az eredeti, de ez elég hamisítványnak tűnik :S
amúgy szép táska, de nagyon nem az én stílusom :)
17/L
4/12 anonim válasza:
én se szeretem a louis vuitton táskákat, pont azért amiért az első írta! Csak azoknak van ilyen táskára szüksége szerintem, akik ezzel akarják bizonygatni hogy ők márpedig megtehetik ezt...
5/12 anonim válasza:
szeretem az LV táskákat, szerintem szép, még akkor is, ha nemvalószínű, hogy eredeti:) de én megvenném:D
10/12 anonim válasza:
nemrossz :D de lehetne máás szinu.. :D ha nem draga akkor megvennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!