Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Spiráltól fáj a szemhéjam....

Spiráltól fáj a szemhéjam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha spirálozok akkor másnap vagy már aznap este érzem, hogy fáj a szemhéjam, piros, duzzadt. Több fajtát próbáltam és mindegyiktől ez volt. Szeretek spirálozni, szeretem kiemelni a szemem, melyiket ajánljátok?

2021. jún. 18. 18:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, még annyi, hogy eleinte arra gondoltam, hogy nem mosom le jól. De most már mindig figyelek, hogy rendesen, jól mossam le. Úgyhogy ez nem hiszem, hogy gond.
2021. jún. 18. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
valószínűleg van valami a spirál összetevői közt amit nem bír a bőröd, ez szerintem allergiás reakció
2021. jún. 18. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Valoszonuleg allergia. Vagy PPD ami sok fekete, barna szinu termekben van. Peldaul hajfestekben is stb... De spiralban szerintem nincs mert en azt birom.

Probalkozz antiallergen termekkel. Esetleg egy kozmetikai tesztet vegeztess. De kb. 50 ezer forint ha nem tobb.

En vagy 10 eve csinaltattam fogszabalyzas miatt.

Nikkelallergiarol tudtam, tehat bizsut nem hordhatok, kiderult a PPD amiatta hajamat se festhetem sima termekkel. Egy ido utan szetvakartam a fejem amikor feketere volt festve a hajam. Nem tudtam mitollehet. A tesztbol derult ki

Aztan lett melle a Perubalzsam allergia, amirol eletemben nem hallottam es rengeteg dologban benne van. Konkretan ra se irjak semmire. A PPD-rol meg annyit hogy a r.hadt henna tetovalas okozta valoszinuleg. Szoval mindenkit ova intek hogy nyaralas alkalmaval peldaul ilyet csinaltasson.

Amugy meg keress fel egy szemorvost mert ez be is durvulhat. Fulladas is lehet a vege. Nem akarlak ijesztgetni de ez az igazsag.

Az is lehet hogy most meg csak árpád van egy esetleges eltomodestol. Amit a sok smink is okozhat. Foleg ha nem tisztitod le mindennap alaposan. Tovabba maszkhordas altali kicsapodo meleg paratol is lehet eltomodes. Nekem attol volt par hete. Feldagadt viszketett a szemhejam. Szteroidos kremet kaptam ra.

Es egy nagyon jo dolog ra a meleg szaraz! Amit a piross lampas kezelest jelent. Attol gyonyoruen lement 2-3 nap Latt a nagy duzzanat.

Szoval mindenkepp szemorvos az elso!

2021. jún. 19. 12:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szemorvoshoz úgyis vissza kell mennem, úgyhogy akkor tőle megkérdem. Egyébként, hogy neked ilyen allergiád van milyen spirált használsz?
2021. jún. 19. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!