Milyen táska menő most gimnáziumban?
Az oldaltáska a 'menő' a hátitáska a kényelmes.
Eddig nekem is hátitáskám volt, de már nagyon nem tetszik, nem az a divat és mostanra már nagyon kevés könyvem lett így inkább oldaltáskázok.
én egy AC/DC - High Voltage oldaltáskát használok:D
15/F
Nekem Fox márkájú táskám van.. imádom..:) ez a márka állítólag kevés helyen kapható. Asszem Pesten, és külfödfön.
Fekete-szürke kockás, rószaszín Fox mintával és felirattal.. :) Hátitatyó, ezért nagyon kényelmes, de egyik pántját teljesen lehúztam, így olyan laza. :D
easpak és nike hátizsákokat látok dögivel. oldaltáskából a műbőr nikeok mennek nagyon. a mi sulinkban nem sok converses van. de menőnek "menő" az tuti :)
amúgy szerintem bármely converse, nike, adidas, eastpak, dc, oneil, tisza stb. hátizsák és oldaltáska megteszi :) feltéve ha nem túratáska vagy ilyesmitermészetesen.
ilyen táskákat kb minden második sportboltban és egyéb nem kínai ruhaboltban kaphatsz. bár legjobb a márkabolt, mert ott a legnagyobb a választék :)
ha kb a suli szomszédjában laksz és nincs is sok cuccod én max akkor ajánlanám az oldaltáskát. gerincfedülést okozhat és ráadásul nagyon kényelmetlen is ha sok cuccod van vagy sokáig kell cipelned. a hátizsák kényelmesebb!
remélem tudtam segíteni :P
17/L
szerintem az oldaltáska a divatosabb, de 2 hét után áttértem a hátitáskára, mert kényelmetlen volt olyan sokat cipelnem csak 1 vállon. de a táskájáról ítélik el az embert,pláne nem arról h milyen típusú táskát hord.
én is lila björn borg táskát szeretnék! [link]
és/vagy DC hátitáska (még nem tudom melyiket) és a westendben lehet venni több helyen
előző válaszolónak: hol vetted a lila björn borg táskát én is olyat szeretnék, csak az enyém még nem jelent meg (tudtom szerint)!(ha ez az: [link] -6.oldal, jobb oldalt akk honnan van?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!