Melyik cipőt válasszam? (KÉPPEL)
2010. aug. 25. 21:11
11/26 anonim válasza:
utálom ezeket a cipőket, én tuti nem venném fel egyiket se, de a 6. tetszik :D
12/26 anonim válasza:
Másodikban nagyon tetszik, hogy csipkés. A harmadik pedig olyan egyszerű fekete, kicsi díszekkel és még kényelmesebb is mint a csipke. Sőt, abba ősszel se fagy bele a lábad feltétlen. :)
14/26 anonim válasza:
a második nagyon tetszik,a többi már valahogy annyira nem:D
15/26 anonim válasza:
Második
ötödik
Hatodik
Ebben a sorrendben.. aranyos cipők. :P
Az elsőt láttam már vmelyik kérdésnél, de az a csattja vagy mi miatt nem tetszik.
16/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Szeretnék venni egy szép bulizós cipőt, de nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen! :S
2010. aug. 25. 21:54
17/26 anonim válasza:
Hát szerintem olyat válasz amit többször feltudsz venni más-más ruhához:)pl. a rozsaszin inkább zsákutca mint egy egyszerű fekete;)
18/26 anonim válasza:
szerintem akor az 5et ved meg(: mer ha kicsit visszafogotaban öltözköc akor ez tuti jol feldobja:D viszont ha dögösenakor meg nagyon megy hozáá és ha valaki rád néz akkor azt fogja mondani hogy huh:D
20/26 anonim válasza:
Hetköznapi viseletre egyiket sem, de alkalomra kizarolag a feketet. A sarkak fantasztikusak, kivalo orthopediai es gerincproblemak kialakulasara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!