Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Crystal nails Acrylgel hez ha...

Crystal nails Acrylgel hez ha tippel használom kell rögzítő csipesz?

Figyelt kérdés
Volt ahol azt láttam hogy nélküle is tökéletes de van aki azzal csinálta. Nagyon befolyásol abban hogy rendesen tapad e?! Válaszokat előre is köszi.

2021. jún. 17. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen
2021. jún. 17. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:

En probaltam csipesz nelkul. Abszolut egy ures ter maradt az anyag meg a korom kozott. Aztan hosszabbitas nelkul raktam a sajat kormomre kb 3 hete. Tegnap csiszoltam le. Egyszeru Amazonos cuccot rendeltem csak kiprobalasra lampaval meg gellakkal.

Mindenfele videot lehet latni, de csomo infot nem tesznek hozza. Gondolom szandekosan, mert az eladas a lenyeg.

Lehet hogy ha lapos a koromagy akkor csipesz nelkul is fent marad. Ha meg domboru amilyen szerintem az enyem, akkor kellene a csipesz. De az persze nem volt a pakkhoz. En meg valoszinuleg nem fogok rendelni, vettem sima zselet inkabb. Azzal gyakorlok most. Mindegyik anyagnak megvan az elonye meg a hatranya.

A polygel idegesitoen ragacsos szamomra, a zsele folyosabb, az akryl hamar szarad.

Ui: az elso hozzaszolo sokat segitett 😂

2021. jún. 19. 12:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm szépen! Szerintem veszek csipeszt hozzá!
2021. jún. 19. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!