Francia Sephora tapasztalatok?
én próbáltam onnan rendelni, és már a szállításnál, illetve fizetési módoknál voltam, viszont eléggé agyrém, ugyanis vmi 40-50 euró a szállítás és nem az egész pakkra, hanem kiírta, h jövőhétre el tudják küldeni az egyik terméket, két hét múlva még egy másikat, stb. és minden csomagnál ez a megoldás lett volna (tehát kifizetni csomagonként a szállítást!), ez meg eléggé nonszensz, nem éri meg. tegyük hozzá, hogy ez a legnagyobb covidőrület alatt volt, amikor lezártak mindent kb. februárban és azért a sephorából akartam rendelni, mert a limecrime nem szállított európába, azóta lehet hogy változott a helyzet.
egyébként én azt javaslom, hogy máshonnan próbálj meg akkor rendleni ha nem tudsz franciául, mindenféle csomagnyomkövetési szolgáltatás, reklamációs lehetőségek, eleve a beállítások fizetést és szállítást illetően is franciául vannak. nekem hazai oldalakkal, pl. notino, pinkpanda jó tapasztalataim voltak nagyon, illetve kylie jenner cosmeticstől rendeltem még párszor, kb. 10 dollár volt a szállítás és 1-2 hét múlva meg is érkezett a csomagom. a KKW beautynál már problémáim voltak (hónapokig tartott amíg idejött a csomag, de mint mondtam koronavírus járvány volt akkor is), bizonyos cégek pl. limecrime nem is szállítanak most. amit még tudok javasonli az a dollskill oldal, ott nagyon sokféle kozmetikum is van, hátha ott megtalálod amit keresel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!