A férjem nyakán napok alatt befeketedik az ezüstnyaklánc. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Megtakarítom,szép csillogóra és pár nap múlva megint olyan.Az enyém nem.Elősször az izzadságra gyanakodtam.
De most télen is olyan,pedig nem izzad egyáltalán.
2008. dec. 7. 21:28
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy a parfumtol,vagy a borotvalkozas utani arc szesztol vagy balzsamtol.Viszont ha nem is izzad,a bor valaszt ki salakanyagokat.(lelegzik).Es nem utolso sorban szervi baj is idezheti elo a feketedest.Udv.(aranymuves)
2/7 anonim válasza:
Elég gyenge minőségű ezüst lehet...
4/7 A kérdező kommentje:
Ékszerésznél vettem a nyakláncot tehát v.színű hogy eredeti.
Egyébként az aranynak semmi baja és azt a bőre is bírja.
2008. dec. 9. 23:34
5/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen.Izzadsag miatt van,ami sok savat tartalmaz.
6/7 pry válasza:
Kéntől, kén-dioxidtól is lehet. Ez utóbbi egyrészt a levegőben is van, de pl kénes fürdőknél is előfordul. Jó nem valószínű, hogy ilyenben dolgozik:D de ha vmi hasonló, vagy gyár ilyesmi. Esetleg tényleg lehet még kozmetikumoktól
7/7 anonim válasza:
Szia!
A parodnak tul savas a bore es azert feketedik el a lanc.
Vidd vissza az ekszereszhez es majd ok bevonjak rodiummal, amitol lehet , h jobb lesz egy ideig. De ezt folyamatosan kell csinaltatni, sajnos.
Hordjon feheraranyat! Az jobb megoldas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!