Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Öreges aranygyűrűt hordani 23...

Öreges aranygyűrűt hordani 23 évesen?

Figyelt kérdés

Általában csak az 50+ korosztálynál látom, hogy aranygyűrűt vagy arany fülbevalót hordanak. Tényleg ennyire öreges lenne?

23/N

2021. jún. 3. 23:02
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem az. De persze nem mindegy, milyen az az aranygyűrű.
2021. jún. 3. 23:04
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Akkor en most temetem is magam 25 evesen, mert az eljegyzesi es a karikagyurum is arany 🙈

Nyilvan a stilus nem mindegy, de alapvetoen nem oreges.

2021. jún. 3. 23:35
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem lesz öreges, attól függ hogy a személyiségedhez, a kifele sugározni kívánt képhez mennyire illeszkedik. Azaz a gyűrűtől függ. Lehet valaki benne pojáca (ha túl nagy méretű, hivalkodó), lehet "öreges", meg lehet fiatalos dinamikus is egy aranygyűrű.
2021. jún. 4. 01:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Attól,hogy most a fehéraranyos meg az ezüst a divat az arangyűrű még egy örökzöld darab és nem öreges. Oké,az ékszer stílusától is függ,de önmagában az,hogy arany nem teszi öregessé.
2021. jún. 4. 06:30
 5/9 anonim ***** válasza:
1%
Szerintem igen
2021. jún. 4. 06:49
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Abszolút nem. Keresgess nyugati oldalakon, hogy mi a divat. Fiatalok is hordanak aranyékszereket. Nem nagymamás típust kell hordani, ennyi az egész. Egy szép gyémánt, ametiszt vagy más drágaköves, féldrágaköves gyűrű miért lenne öreges? Ezek mondjuk nem olcsóak, de abszolút nem időseknek készülnek.
2021. jún. 4. 07:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy öreges. Én csak azt hordok, mert csak ez tetszik és ez áll jól. Bizsut, ezüstöt nem veszek, fehér arany nem tetszik, nem áll jól. Nem érdekel mi divatosabb éppen, legalább rajtam más van. Az arany amúgy sem tud kimenni a divatból.
2021. jún. 4. 07:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is 23 vagyok, és hordok arany gyűrűt. Igazi is van, azokat mindennap hordom, és bizsu is, ami aranynak néz ki (messziről meg sem mondanád a különbséget), amiket szintén szinte minden nap hordok. Szerintem inkább függ a fazontól, hogy mi öreges, de ha Harry Styles hordhat nagyi kardigánt gyöngyorral, te is hordhatsz nagy gyűrűt :D
2021. jún. 4. 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen csak arany ékszereket hordok, és mindenki dicsérni szokta őket. Persze a gyűrű stílusától is függ az, hogy mennyire “öreges”. :)
2021. jún. 4. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!