Ajánlanátok füstös szemekhez sminket?
Lécci írjátok le mi kell egy füstös sminkhez, és ha kérhetném márkát és árat is írjatok!
Előre is kösziii!
1: tisztítás pl. Garnier tonik vagy gél
2:alapozás-> Maybelline New York-os alapozó:)
3: korrektor-> miss sporty
4:szürkés szemhély porpúder nekem avonos ( körkörösen oszlasd szét egy ecsettel)
5:szemhélytus(fekete)-> miss sporty (Tescoban láttam 800FTkörül)
6: én allul is kiszoktam húzni a szememet porpúderrel és rá vákonyan fekete szemceruza
Hogy hogyan viszed fe a púder és a szemceruzát az a szemed nagyságától és az arccsontodtól függ
7: én ez után szoktam még egy kis korrektort feltenni , ha ráesett volna a szemhélyfesték a szemem alá
8: fixálás: púder/pirosító ( én ezt ki szoktam hagyni)
9: Szempillaspirál--> Maybelline New York
10: száj világos színű szájfény mert a szemsmink erős pl barack vagy natúr színű :)pl. Rimmel London, Max Factor
Tipp: a youtube-on is sok iylen videó van , hogy hogyan kell megcsin ezt a szemet meg a viván a vivatrendbe is folyamatosan füstös szemeket kérnek.. érdemes nézni:)
még1: én a szemöldökömet is kiszoktam húzni halványan porral és akkor karakteresebb az arcom:P
Sok $zerencsét hozzá:D
14/Ł voltam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!