Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ajánlanátok füstös szemekhez...

Ajánlanátok füstös szemekhez sminket?

Figyelt kérdés

Lécci írjátok le mi kell egy füstös sminkhez, és ha kérhetném márkát és árat is írjatok!

Előre is kösziii!

2010. aug. 24. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

1: tisztítás pl. Garnier tonik vagy gél

2:alapozás-> Maybelline New York-os alapozó:)

3: korrektor-> miss sporty

4:szürkés szemhély porpúder nekem avonos ( körkörösen oszlasd szét egy ecsettel)

5:szemhélytus(fekete)-> miss sporty (Tescoban láttam 800FTkörül)

6: én allul is kiszoktam húzni a szememet porpúderrel és rá vákonyan fekete szemceruza

Hogy hogyan viszed fe a púder és a szemceruzát az a szemed nagyságától és az arccsontodtól függ

7: én ez után szoktam még egy kis korrektort feltenni , ha ráesett volna a szemhélyfesték a szemem alá

8: fixálás: púder/pirosító ( én ezt ki szoktam hagyni)

9: Szempillaspirál--> Maybelline New York

10: száj világos színű szájfény mert a szemsmink erős pl barack vagy natúr színű :)pl. Rimmel London, Max Factor

Tipp: a youtube-on is sok iylen videó van , hogy hogyan kell megcsin ezt a szemet meg a viván a vivatrendbe is folyamatosan füstös szemeket kérnek.. érdemes nézni:)

még1: én a szemöldökömet is kiszoktam húzni halványan porral és akkor karakteresebb az arcom:P

Sok $zerencsét hozzá:D

14/Ł voltam:D

2010. aug. 24. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
első vagyok jah és a szemhélypúderből lehet úgyis csin h kívűlre feketét teszel fel , középre szürkésebbet , és belülre pedig világosat :) nem lesz sok eltérés de így nagyon szép lesz :) The ßest(Y)
2010. aug. 24. 22:58
 3/4 A kérdező kommentje:
nagyon kösssziii
2010. aug. 25. 07:47
 4/4 anonim ***** válasza:
szívesen=)
2010. aug. 26. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!