Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Orr piercing kiszedése?

Orr piercing kiszedése?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Három hete szúrták az orr piercingemet (karika), viszont folyamatosan begyulladt, majd elmúlik és újra, illetve kis dudor is nő mellé, amivel szintén ez a helyzet. Emiatt úgy döntöttem, inkább kiveszem az ékszert. Nem nagyon mertem eddig magamnak megpróbálni. Lehet belőle baj? Menjek el inkább egy piercerhez? Ahol csinálták oda sajnos nem tudok, más város, azóta hazajöttem a koliból.

2021. jún. 1. 19:23
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve érdekelne az is, hogy a helye mennyire marad meg.
2021. jún. 1. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan kiveheted, ha tudod, hogy kell.

mivel elég friss összefog forrni, talán 1 kis "pötty" marad a helyén.

2021. jún. 1. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyébként kented betadinnal? vagy valami ferőtlenítővel?
2021. jún. 1. 19:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Persze, octeniseptet használtam, meg a szalonban kapott mediseptet, ahogy mondták :)
2021. jún. 1. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Na pont emiatt nem szabad karikaval kezdeni, bar jobb helyeken ezt elmondjak :/

Keress fel egy normalis szalont es szakembert, lehet, hogy az eleg lesz, ha kicserelik az ekszert L alakura es kezeled tovabbra is.

Egyebkent en betadine-t hasznaltam es most lehet nevetni, de vadhusra almaecetet, mert vegso elkeseredesemben mar ezt is megprobaltam, valami videoban lattam anno :D

Sajnos begyulladt szuras utan 1 honappal nagyon, mert iszonyuan beteg voltam es sokat fujtam az orrom, viszont utana kb 1 het alatt eltunt a vadhus is es a gyulladas is.

2021. jún. 1. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!