Láttatok már olyat, akinek jól állt?
Figyelt kérdés
Láttatok már olyan nőt, akinek jól állt az alul kihúzott szem? Vagyis az alsó vízvonal szemceruzával történő kiemelése.
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy nem veszik észre az emberek, hogy senkinek sem áll jól. Már a 90es években, amikor felkapott trend lett, akkor sem volt szép. Olcsó hatást kelt, elkenődik.
Persze biztos vannak kivételek, mint minden mással kapcsolatosan.
2021. jún. 1. 06:21
1/4 anonim válasza:
ha nem feketével és sötét színnel húzzák ki erősen (értsd: púderes eredménye lesz és nem pedig olyan mintha zsírkrétával színezték volna) akkor TALÁN szép lehet, de én speciál nem láttam olyat hogy bárkinek jól állna még Kylie Jennernek se állt jól:D
2/4 anonim válasza:
Az, hogy csak alul van kihúzva a szem feketével SENKINEK nem áll jól. Bár én leginkább csak idős nőkön látom.
3/4 anonim válasza:
Én is öregeken látom, az a legszebb amikor nem húzzák ki végig, csak középen. Kék, pink színekkel, minél feltűnőbb legyen
4/4 Sunshinedoll válasza:
Attól függ, milyen a smink többi része, meg hogy van kihúzva. A vastag fekete vonal szerintem sem szép, de simán el tudom képzelni, hogy valakin jól mutat egy vékonyabb, agy kevésbé erős színű vonal.
Én azért nem szeretem kihúzni a szemem, mert rajtam minden elkenődik, de biztos lehet ezt valahogy fixálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!