Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót ajánlatok...

Milyen alapozót ajánlatok kezdő sminkesnek?

Figyelt kérdés
Melyik az az alapozó amit kezdőként használtatok? Vagy kezdjem inkább BB krémmel? Nem akarok "maszkos" hatást elérni. Lehetőleg zsebpénz barát megoldást keresek! A válaszokat előre is köszönöm!❤

2021. máj. 31. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

bb krémet, ha csak leszaladsz valamiért a boltba. ha már suliba, munkahelyre mész akkor a lépések:

1.arclemosó tej

2.arctisztító tonik

3. fényvédős nappali krém.

Vársz míg beszívja és jöhet a többi, de ezek módjával, vékonyka rétegben

4. primer (ettől lesz tükörsima az arcod, kitölti a lyukacskákat, kis ráncokat)

5. a foltokra vagy árnyékok ellensúlyozására jöhet a korrektor (csak oda arra a pontra vagy vonalra, szem alá amire kell..)

6.az egészre jön az alapozó, lehetőleg folyékony és könnyed, nem sűrű és krémes, esetleg egy jófajta BBkrém helyettesítheti

7.sminkfixáló porral bepúderecsetezni

2021. máj. 31. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
a dmben a loreal márkát ajánlom
2021. máj. 31. 22:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az alapozó használatával úgy vélem nincs gond,ha ügyelsz arra, hogy mindig alaposan lemosd a nap végén. Illetve ahhoz,hogy ne legyen maszkos, alá kell hidratálni: már egy jó arckrém is teszi a dolgát,ha nem szeretnél külön primert vásárolni.

Krémmánia,illetve ismerőseim véleménye alapján a Catrice alapozók nagyon jó fedést kölcsönöznek, illetve az áruk is baráti. Van szárazabb bőrre való,illetve olajosabb bőr számára is. Erre érdemes figyelni, mert pl az én bőröm száraz,és ennek ellenére sokáig mattító-hatású alapozót tettem rá, amit nem igazán kellett volna.

Ha még tanácsolhatok valamit a maszkos hatás ellen,az az lenne,hogy ne használj sok púdert,még akkor sem ,ha csillog a bőröd. Egy egészséges ragyogás szebben mutat az arcon,mint az apró ráncokba beült púder.

BB krémről nem tudok mondani véleményt,mert én sosem próbáltam.

2021. jún. 6. 00:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!