Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen szemhéjfestéket használ...

Milyen szemhéjfestéket használjak a zöld szememhez? Hogy sminkeljek?

Figyelt kérdés

Előző kérdés mintájára:D

Kicsik a szemeim, kicsit közel vannak egymáshoz, ezért nemtudom hogy állna jól, és milyen smink. Barna hajam van,hosszú,bár ez nemtudom mennyit számít. Előre is köszi!:)

2008. dec. 7. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Találtam neked egy képet. [link]

Ha a szemed kicsi akkor érdemes kihúzni barna (esetleg fekete vagy zöld) szemceruzával sokan mondják, hogy ettől még kisebb lesz de szerintem ellenkezőleg, keretet ad neki és ezáltal jobban kiemeli. Persze embere válogatja, kinek hogyan hat, nézd meg neked milyen.

Ha a szemeid közel ülnek egymáshoz a szem belső sarkába 3szög alakban (a háromszög egyik oldala kimarad mert az ugye beleesik a szemedbe :)) fehér, esetleg ezüst színt kell fel vinni. Ahogy a képen is látod. De én ennél sokkal többet használnék, vastagabban, de ez csak a saját véleményem.

A hajszín is számít :) El tudok képzelni neked egy szürkés szemhéjfestéket is, de szerintem a fekete is jól mutatna. A barna különböző árnyalatai is szépek lennének neked nagyon.

Ha a szempilláidat barnával/feketével vagy bármilyen egyéb színnel kifested és kicsit az ujjaddal felfelé hajlítod az is nagyítja a szemedet. Megnyitja a tekintetet.

Remélem nem haragszol meg ha esetleg mutatok pár képet is, és kicsit bővebben fejtem ki a véleményem, de eléggé ráérek most :) Ja és tudom hogy némelyik képen a szemszín photoshop nem igazából ennyire zöld, de a példa miatt úgy vélem megfelelő.)

[link]

Egyébként nem írtad milyen zöld a szemed. Tökmagzöld, smaragdzöld, ...

Én megpróbálnám a bronzosabb aranytónusú színeket is. Most veszem észre hogy mennyit beszélek itt a szemsminkekről, mikor te sminket kérdeztél nem konkrétan szemfestési technikát. vagyis nem csak azt. Erre annyit tudok mondani, hogy szerintem érdemes kiemelni a szép és ritka zöld szemedet és mindig a szemedhez válassz rúzst, szájfényt. Ha a szemed erősen van sminkelve elég egy visszafogottabb szín a szádra. De úgyis látod melyik szín illik hozzá, és függ a bórtónusodtól is és a ruhád színétől, meg úgy általában a hangulatodtól is :)

[link]

[link] nem tudom ez hogy mutatna zöld szemnél, mert inkább barnával szokták, de próba szerencse :)

[link]

[link]

[link]

[link]

Igazából nagyon szerencsés vagy a zöld szemszínnel az emberek alig 2%ának van igazi szép zöld szeme. Azt mondják ( zöldszemű emberek) hogy a mély lila, a sötétkék, királykék, fekete, zöld/jade, árnyalatok mind jók. Szóval neked elméletileg majdnem minden szín jól áll :) Persze közrejátszik még arcforma stb.

[link]

[link]

[link]

ez nem csak szőkéknek áll jól szerintem.

[link]

[link]

[link]

ezt is meg lehet csinálni csodaszépre és barna hajjal nagyon jól néz ki ;)

Egyelőre most ennyi. Remélem azért a hosszas kis válaszomból volt valami ami hasznos volt számodra :)

C.

2008. dec. 8. 05:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon kimerítő volt a válasz :) annyit fűznék hozzá h a szemceruza csak akkor kisebbíti a szemet ha belül húzzuk ki a szempillák tövét, ha kivül akkor nagyobbítja.
2008. dec. 8. 09:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Hűha köszönöm szépen mindkettőtöknek:)

Mindkettő nagyon hasznos volt, és tényleg kimerítő választ kaptam:P

Köszi hogy ennyi időt ráfordítottál:)

2008. dec. 8. 18:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Egyébként írtad hogy nem fejtettem ki,hogy pontosan milyen zöld. Háát igazából változó:D

van hogy világosabb,szép zöld, de van hogy teljesen tömény zöld,szinte sötétzöld, de nem barnás vagy ilyesmi, nem keveredik más színnel,csupán a színmélysége változik O.o

kb ilyesmi:D

2008. dec. 8. 18:05
 5/6 anonim válasza:
Szia! Én is hosszú barnahajú vagyok(bár festett,így élénkebb) és zöld szemü. Én sötétebb arany -t használok legtöbbször,az nagyon jól áll.Nem is feltűnő,és nagyon jól látszik is.Nekem az vált be a legjobban + fekete szemceruzával szoktam ilyenkor mindig kihúzni alul.
2008. dec. 9. 09:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet értek. A zöld szemek arany festékkel kombinálva nagyon jól néznek ki, de szerintem (függ attól is, hogy csillámos-e) az arany szín inkább alkalmakra, színházba, esetleg moziba való inkább. Zöld szemhez nálam a lila szemhéjfesték a nyerő főleg hétköznapokra. Esetleg rózsaszínnel vagy világos árnyalatú barnával kombinálva a lila talán még szebb is. Mondjuk ha barna a hajad is, akkor átmenettel felviszel lilát és világosbarnát. Vagy ha matt festéket használsz, akkor feldobhatod ugyanolyan színű, vagy teljesen különböző színű csillámporral is. :)
2010. ápr. 17. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!