Mutatnátok képeket francia műkörmökről, amik kicsit alkalmiabbak? (évnyitóra ) L/14
14 évesen mért szeretnél műkörmöt?
Szerintem fesd ki franciásra magadnak otthon, vagy sima átlátszó lakk. :)
Csak az évnyitóra csináltattatom meg, utána már a sajátom lesz. amúgy azért nem magamnak csinálom, mert én nemtudom olyan szépen megcsinálni. =)
És szerintem 14 évesen már nem vagyok ,,kislány"....
Köszi a képeket, nagyon szépek. én kocka fazont szeretnék. =)
Mert tönkre megy alatta a körme ...
Meg 14 évesen fölösleges ilyen macera szerintem, jó persze az ő döntése, én csak jót akarok.
Nem tudom milyen gyorsan nő a körmöd, de nekem több hónapba került mire helyre jött úgy ahogy a körmöm.
És annyiért meg h 1 napig rajtad legyen s le vetesd fölösleges pénzkidobás. Ha a lakkal nem tudsz ügyesen bánni, egy bnő tud segíteni. :)
Kedves utolsó!
Ha egy jó szakemberhez megy valaki akkor sohasem vékonyodik el alatta a köröm!!! Biztos kifogtál valami kókányt!
Több körmösnél jártam már.
Barátnőimet is kérdeztem, volt aki nagyon drágán csináltatta és ugyanúgy elvékonyodott alatta a köröm.
Tény h valakinek nem, de az ritka is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!