Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A spirál hajgumi is roncsolja...

A spirál hajgumi is roncsolja a hajat?

Figyelt kérdés

A rendes Hajgumi tudom hogy rossz ha szorosra van fogva a haj de akkor mivel lehet össze kötni ha szorosabbra akarok, spirál hajgumival?

És igen tudom hogy azt fogjátok írni hogy ne kossem szorosra de egyszerűen vannak olyan napok amikor már zsírosabb a hajam de még nem akarok hajat mosni akkor muszáj össze kötnöm és nekem csak az áll jól a fél van kötve a fejem tetejére/közepére és oda meg muszáj szorosra mert állandóan szetcsuszna.

2021. máj. 22. 12:02
 1/3 anonim válasza:

A spirál hajgumi nem rossz ötlet, viszont ne egésznap legyen fel kötve vele a hajad. Néha engedd ki, kicsit maszírozd meg a fejbőröd, hogy ne fájjon.

Ha egész nap iszonyat szorosan van felkötve, nap végén kellemetlen érzés lesz kibontani. Kicsit hagyd kiengedve, aztán a spirál gumival kösd vissza.

Viszont én rendes hajgumit használok, és általában szorosra van fogva a hajam. Én nem vettem észre hogy a sima hajgumi annyival rosszabb lenne mint a telefon zsinoros.

2021. máj. 22. 12:39
 2/3 A kérdező kommentje:

Csak addig van felkötve amíg suliba vagyok itthon már nem érdekel hogy milyen

Köszönöm a választ

2021. máj. 22. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:
A spirál hajgumi sokkal kímélőbb a hajnak, nem töri úgy meg.
2021. máj. 23. 10:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!