Sötétzöld szemhez smink?
Figyelt kérdés
Mar korábban tettem fel arról kérdést, milyen haj áll jól egy sötétzöld (hideg) szemű, világosbőrű lánynak. Most viszont arra lennék kíváncsi, hogy milyen sminket kenjen fel egy ilyen ember, milyen árnyalatokat? Kontúr, púder, tus...stb .2021. máj. 20. 07:26
1/3 anonim válasza:
Interneten rengeteg ilyen cikket megtalálsz csak írd be .
2/3 anonim válasza:
Barna, sötét barna inkább. Aztán még lehet sárga is, de abból valami halványabb, mélyebb árnyalat. És a zöld is. Sötét zöld leginkább vagy a szemszín árnyalatánál egy-kettővel egy kicsit sötétebb.
Világos, harsány színek nem állnak jól egy élénk szemhez.
3/3 anonim válasza:
sziaa nekem is sötétzöld szemem van, és én mindig kb halvány rózsaszín csillogos festéket használok, de ahhoz kb minden passzol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!