Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha nem eljegyzési gyűrűt...

Ha nem eljegyzési gyűrűt hordok akkor azt melyik ujjon szokás?

Figyelt kérdés
Nagymamám gyűrűt szeretne venni ballagásomra, aranyat vagy ezüstöt. Melyik ujjamra próbáljam majd? Valószínűleg egy kis kő lesz benne, bar még nem tudom, sose volt még valódi arany vagy ezüst gyűrűm.

2021. máj. 8. 02:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Gyűrűk és ujjak szimbolikája

Hüvelyk ujjon viselt gyűrű

A régi görögök a ranggal és a hatalom nagyságávál hozták kapcsolatba. Napjainkban az önértékeléssel és a szexuális aspektussal párosítják a jelentését. Természetesen ez a férfiak gyűrű viseletére igaz. Nők esetében a kitartásnak, szívósságnak, makacsságnak, forróvérűségnek a jele.

Yin kézen viselve a gyűrűt az öntudatosság, yang kézen hordva a rugalmasság, mások alá rendeli magát könnyen az illető.

Gyűrű a mutató ujjakon

Jobb kézen hordva a hossszú idejű hatalom jelképe.

Bal kézen hordva: hajlam a megalomániára és a hisztériára

Képesség a vezetésre.

Gyűrű viselése a középső ujjakon

Ezen az ujjon hamar feltűnik másoknak is a gyűrű viselte. Nagyon sokszor nem csak a gyűrűt, hanem saját magukat is megmutatják, akik így viselik a gyűrűt. Különösen, ha gyémát gyűrűt hord az illető.

Gyűrűs ujj

Ó igen, akik családi státuszokat, hölgyek férjezett voltukat jelzik. így

A régi egyiptomi hit szerint ez az ujj egyenesen a szívhez vezet.

A bal kézen hordott gyűrű váláshoz, özvegységhez vezethet.

A jin kézen hordott gyűrű kreativitásra és gyors probléma megoldó készségre utalhat.

Kisujjon hordott gyűrű

Különös, furcsa emberekre jellemző. Szimbóluma a művész, kreatív embreknek.

DE jelezhet csalafintaságot, alattomoságot, találékonyságot.

Ezek az emberek megtalálják a közös hangot különböző emberekkel, ami a sikeres üzlet kezdete.

2021. máj. 8. 06:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nem csak eljegyzesi gyurut lehet gyurusujjon hordani. nekem mondjuk ott tetszik a legjobban, de barmelyik ujjadon hordhatod, mondjuk szerintem a huvelyken nem mutat annyira jol.
2021. máj. 8. 10:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Bal kéz gyűrűsujjon van az eljegyzési gyűrű helye. Egyébként mielőtt eljegyeztek, én hordtam ott más gyűrűt.
2021. máj. 16. 18:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, szerintem a jobb kezem gyűrűsujján fogom hordani, már megvettük, és arra illik a legjobban :)
2021. máj. 22. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!