Nagyon tartós és szép rúzs? Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Notinorol szeretnék rendelni, szóval nem muszáj,hogy drogériás legyen. A NYX Suede Matt Liquid lipstick nagyon jó, és tetszett az állaga, viszont nagyon mellélőttem a színválasztással ( soft spoken árnyalat). A szám alapszíne sötét lilás, és bár hiába van hófehér bőröm, és barna hajam, mégis a legtöbb világos/nude rúzs nagyon hülyén áll rajtam. Viszont a cherry skies meg a kitten heels túl erősnek tűnik, a vintage meg túl barnás. Szerintetek?2021. máj. 5. 18:01
1/5 anonim válasza:
Chanel ruzsoknal nincs tartosabb.
2/5 anonim válasza:
Én a Vintaget megpróbálnám. A NYX Lip Lingerie egyébként kb teljesen ugyanaz, mint a Liquid Suede, ott is szétnézhetsz, csak nude színek, de vannak sötétebbek is.
Nekem ezek mellett még a Huda Beauty Liquid Matte a kedvencem, esetleg a Spice Girl/Vixen/Medusa árnyalat?
A Maybelline Matte Ink rúzsokat próbáltad már? Én még nem, de mindenki dicséri és nagyon jó a színválaszték.
3/5 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek, annyi kiegészítéssel, hogy én próbáltam a nyx-et és a maybelline-t is, és a nyx tartósságban elbújhat a maybelline mellett. Cserébe nem kifejezetten tetszik nekem a színválasztéka, ellenben a nyx-szel.
4/5 anonim válasza:
Nekem eddig a Jeffree star velour liquid lipstick-ek váltak be a legjobban.
5/5 anonim válasza:
A maxfaktornak van olyan rúzsa amin kétrészes és az egyik rúzs a másik meg egy szájfény.nekem 24-48 orán át fennt mard és éltem az életem és nem jött le.úgy tudod lemosni ha melegvízben fürdesz és közben ledörzsölöd majd amin nem jött len azt sminklemosóval lemosod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!