Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Volt már felragasztható...

Volt már felragasztható műkörmöd? Hány napig bírja? Honnan rendelted?

Figyelt kérdés

Milyen ragasztót érdemes hozzá venni?

Ali expressen nézelődtem. A hosszabb körömnél több esély van h hamar leesik, vagy a hossz mindegy?

2021. máj. 3. 22:14
 1/6 anonim válasza:
91%
Valószínűleg a köröm és a ragasztó is bóvli volt mert 1 órát se birt ki nekem...
2021. máj. 3. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Én anno dm-ben vettem műkörmöt, szerintem 4-5 nap után kezdett csak leesni egy-kettő. Először dm-es ragasztóval próbáltam, de aztán vettem szimplán kínaiban valami olcsót, mert ár-érték arányban jobban megérte, mint a dm-es ragasztó. Kínaiban is vettem már műkörmöt, pár napig mindegyik bírta. Amúgy a dm-esnél azt hiszem volt olyan műköröm, ami pár nap után letörött, pedig nem nagyon akadt bele semmibe sem.
2021. máj. 3. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg, max egy kép vagy egy alkalom erejéig, mert egyébként ugye nem tartós.
2021. máj. 4. 00:18
 4/6 anonim ***** válasza:
28%
Ihh mondjuk ez nem a válasz Xd talán tip ragasztót megpróbálhatod, de az szerintem jóval tartósabb lesz. Ha jól emlékszem 900ft körül van, de nézz utána nem jó a memóriám.
2021. máj. 4. 00:20
 5/6 anonim ***** válasza:
46%

Igen tip ragasztó

Egy hétig kibírja pedig mosogatok is néha kézzel , főzök kétnaponta.

2021. máj. 4. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem a kérdésedre fogok válaszolni, inkább tanácsot adok...

Én nem használnák olyan tippet, mivel a ragasztójában olyan anyagok vannak ami a farmerom színét is kiszedte. Szerinted mit művel a körömmel? Akár csak 1 alkalommal is, arról nem beszélve, hogy valójában nem olyan tartós. Inkább rendes műköröm van, ami 5 hétig tart, nem hiányzik egyik sem és nem kell hozzá ilyen ragasztó.

Inkább használj gél lakkot vagy síma körömlakkot. 😊

2021. máj. 17. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!