Vivantis és a Parfimo oldalon eredeti termékek vannak szerintetek?
Sajnos a kedvenc parfümömet már csak ott találtam meg, fogyok ki belőle, viszont nem merem megrendelni, mert nem tudom eredeti-e.
Köszönöm előre a válaszokat! :)
Ezt írják magukról (Parfimo):
"Ha a termék másképp néz ki, az nem jelent változást a minőség és eredetiség tekintetében."
Ezt az átverést... Ha máshogy néz ki a termék üvegcséje/doboza. Az már hamisítvány, s azt mondják ne aggódj nem az :DD
Dior Homme Intense-t akartam megrendelni, gyanús nekem az a 28ezer forint a 100ml-ért.
Bocsi, de inkább onnan rendelem ahol szoktam, igaz hogy 10ezerrel több, de legalább nem az van hogy hamisítványt kapok.
Azóta rájöttem, hogy nem eredeti, sajnos megtapasztaltam.
Fun fact, a notino sem az :(
a müllerben csak eredetit kapsz :) igaz, hogy kicsit drága, de 100000%-ra eredeti. egyébként rakok ide egy linket, az alapján meg tudod állapítani, hogy az e, és mikor gyártották az illatot.
www.checkcosmetic.net itt pedig le tudod csekkolni :)
előző vagyok, az összes mülleres parfümöm leellenőriztem már, és mindegyik eredeti, ezenkívül még a douglas is, és ott illatmintát is kérhetsz.
egyébként több parfümöm van notino-ról, és mindegyik eredeti, szóval nem tudom mi alapján gondolod, hogy nem az? :O
Van az eredeti boltból, a hivatalos márakboltból parfümöm, illetve notinoról. A notino 100%, hogy hamis, illata más, nem annyira tartós, a doboza más, a tasak, amiben a parfüm van más (ezt ilyen kis varrott szütyőben adják a dobozon belül), nem mellesleg batch kód egyik notinoson nincs, másikon le van kaparva és a kaparás helye le van ragasztva papírral. Sőt, a parfüm üvege is más színű :D Hidd el, nekem is rosszul esett, hogy hamis, pláne, hogy olcsóbban lehetne hozzájutni a parfümhöz náluk, de sajnos az.
Különösen sajnálom, mert azóta más terméket sem mertem tőlük rendelni, pedig a kínálat nagyon jó náluk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!