Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol tudnék csillagos fülbevaló...

Hol tudnék csillagos fülbevalót venni?

Figyelt kérdés

2 féle jöhet szóba:

- picike csillag a botocska végén, amit bedugok a fülembe

- picike csillag a lelógó végén

remélem érthető, mire gondolok :D

szín: ezüst

anyag: lehetőleg olyan fém, amely nem vált ki allergiás reakciókat, bár régebben nem voltam fémallergiás, már rég hordtam hosszú ideig fülbevalót, és közben 2 éve macska és parlagfű allergiám lett, szóval bármi elképzelhető XD

2008. dec. 6. 14:55
 1/10 A kérdező kommentje:

ilyesmit, csak nem ilyen nagy láncszemekkel:

[link]

ilyesmit, kőberakás nélkül (de az ezüst kőberakás még jöhet, szal úgy is jó):

[link]

vagy iylesmit kőberakás nélkül:

[link]

amúgy ez is elég helyes:

[link]

ez a szívem csücske, csak ezüstbe:

[link]

ez is egész tetszik:

[link]

de azért szupermárió csillag rulz XD :

[link]

ez igen, ez elegáns:

[link]

2008. dec. 6. 15:00
 2/10 anonim ***** válasza:
60%

Szerinted ezt bárki végignézi és elmegy neked boltot keresni? Ú, te elklnyesztetett...

Bemész a plkázába, a bizsu Brigittbe amit nem tudom h kell leirni, vagy new yorker, takko ha vannak ilyenek a közeledbe.

2008. dec. 6. 15:21
 3/10 A kérdező kommentje:

1: nem kell, hogy bárki csak az én kedvemért bemenjen és végigkeresse a fél országot, de előfordulhat, hogy valaki látott valahol hasonlót és emlékszik rá, és akkor ide bepostolja

2: minek szólsz hozzá valamihez ha nincs érdemleges válaszod rá?

2008. dec. 6. 16:19
 4/10 anonim ***** válasza:
nyilván azért írta ide a kérdést, mert a saját környékén sehol sem talált olyat amilyet szeretne
2008. dec. 6. 17:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is hetek óta keresek csillagos fülbevalót, csak én nagyon nagy méretben, és én inkább ilyeneket látok amiket te kerestél. A Bijou Brigitteben volt ilyesmi. Lurdyban is volt, meg a Westendbe is láttam több helyen. Bár ezek inkább csak akkor jöhetnek szóba ha Pesten(vagy Pest közelében)laksz.
2008. dec. 6. 22:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Jaj, de sok baj van veletek :DD

Először is, szerintem a macska és parlagfű stb allergia abszolút nem függ ezzel össze. Amúgy ha kipattogsz a fémtől (akár az övcsattól is a nadrágodon) akkor nikkelmentes ékszereket tudsz viselni. Rájuk is van írva általában h nickel-free vagy vmi hasonló.

Megnéztem a képeket, nekem van olyan mint a legelső képen :D csak színesben és mamámtól örököltem szal kb 30 éves. :))

Nekem is inkább nagy csillagos kellene, és én is mindenhol ilyen picit látok. Ami nekem sajnos túl visszafogott :)

Én ugyan vidéki vagyok, de szerintem Pesten annyi üzlet van... Én sokat láttam c und a ban is humanicban is még régen. De van sok tuti bolt. Ha pedig te is vidéki vagy akkor csak tudsz ott felétek pár boltot ahol vannak ékszerek. Érdeklődj, ha nincs akkor sajnos meg kell érteni. esetleg csináltatni tudsz valahol, vagy rendelni pl. e-bayról vateraról teszveszről hátha sikerül találni ;)

2008. dec. 7. 04:27
 7/10 anonim ***** válasza:
c&a
2008. dec. 7. 21:19
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, én speciel ezeken a helyeken pont hogy nagy csillagosokat láttam ezekben a ruhás üzletekben... fekete csillogós nagy csillagot, pirosat, aranyat meg ezüstöt... vagy randa kiscsillagot ami agyondizájnolt, illetve közepes csillagot
2008. dec. 7. 22:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Pedig a c&a-ba olyan van mint a 2.kisebb lánc szemekkel,és rózsaszínba és ezüstbe.Legalábbis a Fehérvári plázába.
2008. dec. 9. 22:44
 10/10 anonim ***** válasza:
meg az utolsó is;)
2008. dec. 9. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!