*Ti felvennétek ezt a saját kézzel készült fülbevalót? Vélemény róla?
2010. aug. 22. 17:33
21/26 anonim válasza:
nem tetszik a színe miatt, feketében, szürkében vagy fehérben jobban tetszene, de amúgy az ilyen sötét színek tetszenek nekem
22/26 anonim válasza:
én felvennék saját készítésű ékszert, szerintem az nagyon király, de sajna ez nem az a darab. Nekem ez nem tetszik. Lehet a színével van a baj. Ja és nem szeretem a gyöngyöt.
23/26 anonim válasza:
feketében vagy fehérben jobb lenne
24/26 anonim válasza:
Hát, én eleve utálom a hosszú, lógós fülbevalókat és a rózsaszínt, szóval... persze, ha neked tetszik akkor nyugodtan, mármint egy saját készítésűt, ami teljesen egyedi szívesen felvennék, csak pont ezt nem... de ez csak az én ízlésem.
25/26 anonim válasza:
ez nem az én stílusom, pedig én is sajátkészítésűt hordok:) de az csak színes kocka fehér cérnán:D amúgy szép, ha neked tetszik, hordd.
26/26 anonim válasza:
Nem illik hozzám, de nagyon jó, ötletes, egyedi. Biztosan nem jön veled szemben az utcán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!