A vazelin tényleg megduzzasztja a szájat?
Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 12:21
2/14 A kérdező kommentje:
hogyhogy? mert hallottam hogy van aki a szájára keni hogy nagyobb legyen, meg uyge egyéb helyekre is fecskendeznek..:D
2010. aug. 22. 12:43
3/14 anonim válasza:
Azert fecskendeznek, hogy sikos legyen, de nem duzzaszt meg semmit.
4/14 A kérdező kommentje:
de megduzzad tőle néhány barátom pár napja fecskendeztetett magának a nemiszervébe és vastagabb lett nem tudom szebben kifejezni..
2010. aug. 22. 14:45
5/14 anonim válasza:
x'DDD
Ha ennyire tudod a választ akkor miért kérdezed meg?
6/14 A kérdező kommentje:
én nem azt kérdeztem, hogy ha befecskendezem valakinek a lába közé mi lesz te nagyon okos, hanem hogy ha a számra kenem hatni fog-e, mert ezt hallottam, úgyhogy ez most besült, ha ki akartál cikizni:D:D
2010. aug. 22. 14:53
7/14 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=eajIxcf0ZZA
Asszem ez az a video, nézd meg :)
8/14 anonim válasza:
Úgy kezdtetd a mondatodat, hogy "de megduzzadt tőle" ha ezt a farkára írtad akkor tanulj meg fogalmazni.
9/14 A kérdező kommentje:
te pedig olvass vissza mielőtt írsz:D
2010. aug. 23. 10:53
10/14 A kérdező kommentje:
köszi a videót:D
2010. aug. 23. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!