Milyen típusú sminklemosót ajánlanátok egy olyan lányak, akinek vegyes bőrtípusa van (inkább zsírosnak mondanám, de semmiképpen nem száraz), és nem szokott erős sminket feltenni?
A normál arclemosáshoz gél állagú arclemosót használok.
A bőrtípusom miatt talán olajmentes sminklemosó nem kéne, de tej állagú sem biztos, hogy ajánlott (a Ph-érték miatt).
Sok arclemosóra rá van írva, hogy sminkeltávolításra is használható, így akár megmoshatnám egy ilyennel kétszer az arcom, de szerintem egy arclemosó nem távolítja el maradéktalanul a sminket.
Van az avonnak egy arctisztítója(!), ugyan nincs feltüntetve a nevében a sminklemosó szó, de volt olyan alkalom, hogy sminkeltem(nem használok alapozót), és tettem a kezemre is szemfestéket(tudom, semmi értelme, csak ott "kevertem a színeket"), és kísérletként azzal a termékkel mostam le a maradványokat.
Hab állagú termék, és elég jól lehozta a dolgokat, csak nem úgy kell használni, hogy felteszed az arcodra, és lemosod egyből, hanem alaposan átmosod vele az arcod.
Még nem is olyan drága, szóval egy próbát megérthetne.
erre gondolok:
13: Én is erre a lemosóra gondoltam.
Kérdező, te meg el vagy tájolva, amiket ajánlottuk, miért ne szednék le a sminket?
16
Igen, lehet, hogy még sok is, mert lehet, hogy száríthat, de ez mindenkinél más. Meg hamarabb fogyna el.
Most olvasom a hozzászóásokat.
Valaki írta:
Esténként ezzel mosom le a napi koszt és a sminkem maradványait.
Nekem ez sem világos teljesen. A sminkmaradványok lemosása az nem ugyanaz mint a smink lemosása? Mármint a maradványok lemosása a második lépés, és első lépésként másik terméket kell használni? Vagy a sminkmaradnyok lemosása szinonima a sminklemosás szóra?
Bocsánat, kezdő vagyok a témában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!