Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Eddig az összes alapozóm egy...

Eddig az összes alapozóm egy idő után rossz érzetet hagyott maga után?

Figyelt kérdés
Szóval bármelyik alapozót is próbáltam egy kis idő elteltével mindig rossz érzete lett a bőrömnek pedig tisztítok előtte aztán hidratálok is. Most vagy rosszul csinálok valamit vagy ez normális ha sminkel az ember. De órák elteltével főleg olyan szívesen lemosnám az egészet, érzem, hogy van valami a bőrömön. Ez normális vagy valamit rosszul csinálok? Jelenleg egy jó ideje már L'oreal infallable 24h fresh wear alapozót(ha jól emlékszem a konkrét nevére) használok.

2021. ápr. 14. 15:00
A kérdező szavazást indított:
Normális
Nem normális
6 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tul nehez allagu, vagy nem a bortipusodnak megfelelot hasznalsz. Probalj ki egy professzionalisabbat, vagy gyogyszertarit.
2021. ápr. 14. 15:17
 2/4 A kérdező kommentje:
most kicsit összezavarodtam, mert a szavazásban az jött ki, hogy normális, viszont a kommentet többen is zöld pipázták. :D
2021. ápr. 16. 19:54
 3/4 A kérdező kommentje:
igazából száraz bőröm van és arra elvileg jó ez a folyósabb, könnyedebb lorealos alapozó. abból is alig teszek.
2021. ápr. 16. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Írtam privátban.
2021. ápr. 17. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!