Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok volt már valamelyikőtök...

Csajok volt már valamelyikőtöknek szempillahosszabítása? Mennyibe kerül? Mi a véleményetek róla? Hogy csinálják?

Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Én ricinusolajjal kentem a szempillámat 2 hétig és szépen megnőtt:)
2010. aug. 21. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
26%
2 hét alatt megnő magától is -.-
2010. aug. 21. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
a szempilla magától? gratulálok
2010. aug. 21. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
második válaszoló,miért te vágatni szoktad mert folyamatosan nő?
2010. aug. 21. 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:

A ricinusolaj tényleg jó, énis próbáltam csak javasolni tudom.:)

A 3D műszempillahosszabbítás sztem a legjobb, bár nekem még nem volt, de amiket hallottam/olvastam róla, azok alapján nagyon jónak tűnik.(lehet h énis megcsináltatom vmikor :D ) Nézz utána googleban h eldöntsd. az árát pontosan nem tudom, de olyan 5000-max 15-20 ezer lehet, a véleményem szerint. (Nem éppen olcsó mulatság...)

De vannak különféle műszempillák is, alapvetően 2 fajta: 1. a soros műszempilla. Ez az,amelyiket szinte bárhol megveheted, néhányszáz ft-ért, és otthon egymagad felrakhatod műszepmilla ragasztóval, amit általában mellékelnek a csomaghoz.

2. pedig a tincses műszempilla. ehhez el kell menned valahova, hogy megcsinálják neked, és fúúhát ez nagyon szép eredményeket produkál:) és tartós.

Na, kb ennyi ,és bocs h regényt írtam...

2010. aug. 21. 20:15
 6/7 A kérdező kommentje:
elsőő, utolsóó kösziiii
2010. aug. 21. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:
nincsmit:)
2010. aug. 22. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!