Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik a legjobb britney...

Melyik a legjobb britney spears parfüm?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 6. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak a Fantasy van meg, de ezt nagyon szeretem. Lehet, hogy van akinek nagyonm édes, de nekem még pont belefér.
2021. ápr. 6. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Midnight Fantasy a kedvencem.

Még nem próbáltam az összeset, de ez az, ami a leginkább tükrözi az ízlésemet. Finom, édes, bogyós gyümölcsös, karamellás illat, viszont mellette kellőképpen friss, így igazán szexi atmoszférát ad neki.

A klasszikus rózsaszín Fantasy sem rossz, de az teljesen más. A kiwi, licsi, birsalma, fehércsokis jegyek által nekem sokkal trópusiasabb. Egyébként jó, karakteres illat, de én nem vagyok az a Beach Barbie típus, ezért annyira nem illik hozzám.

A Prerogative is megvan. Ez leginkább a Black Opiumra emlékeztet. Kávés-vaníliás, enyhén barackos. Nagyon tetszik, viszont Fantasy-kkal ellentétben, ez egyáltalán nem tartós, csak nagyon közelről érezni.

2021. ápr. 6. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam a Midnight Fantasy (sötétkék) és a Hidden Fantasy (piros) az abszolút befutó. Imádom az ezekhez hasonló édes, mégis szexi illatokat.
2021. ápr. 14. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a Fantasy a kedvencem. Vannak 10milis parfümjeim, eladom neked, ha szeretnéd 😃 Britney-s parfümök. Édesek.
2021. máj. 9. 12:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!