Kinyithattak a kozmetikai szalonok már? Szeretnék menni ha lehet?
Figyelt kérdés
Mikor hívtam hetekkel ezelőtt,megkért hogyha nézem a híreket és látom hogy megnyithattak hívjam újra és ad időpontot! De sehol semmi infó neten.. Viszont a fodrász szalonok teszik ki ma pl..a friss frizkókról a fotókat. Kozmetika érdekelne de hiába keresek rá.. Szempillát szeretnék festetni :)2021. ápr. 6. 16:16
1/6 anonim válasza:
Még nincs konkrét infó, hogy mikortól nyithatnak, de már hamarosan, ezért látod, hogy kezdik újra kitenni a fotókat stb. Egy bizonyos oltottsági számhoz kötötték, ami már majdnem teljesült és ebből feltételezik, hogy már csak napok kérdése.
2/6 A kérdező kommentje:
De tényleg semmi de semmi infó a neten arról hogy a kozmetikák szalonok stb mikor nyit.. Értem ezt az oltottsági arány dolgot de így labilis az egész. Az életbe nem tudom meg. 4 hete akarom befestetni a szempillám..ami legyen a legkisebb bajom de én is eldönthetem mi számomra a baj. Ha valaki ostoroz hogy családok halnak éhen nekem meg ez a bajom.. igen..nekem ez a bajom. Borzalmasan szánalom. Azt mondta a kozmetikus hogy kövessem a híreket és hívjam fel! És ad időpontot :D de a hírekben minden átkozott nap elhangzik hogy HAMAROSAN...ez márc 22.óta elhangzik nap mint nap. :( :(
2021. ápr. 6. 17:55
3/6 A kérdező kommentje:
És márc 8 körül akartam menni de nem tudtam. :D Mázlim hogy a szemöldök hybrid éves frissítésem egy másik szalonban már télen megvolt. De az sem lehet most nyitva.. Ez nem ide tartozó téma de a hybrid szemöldök nagyon szép tetkó és nem a satíros retro borzalom. :)
2021. ápr. 6. 17:57
5/6 anonim válasza:
Most már kérheted az időpontot, meg lett a kitűzött oltási szám és holnaptól fokozatosat nyitnak ki mindent (éttermet meg szállodát még nem)
6/6 A kérdező kommentje:
#4 kapdbee nem fogok.
#5 köszii :) holnap felhívom reggel :D és azért jobb festetni mert az is szép fekete. A műszempilla meg...pf.
2021. ápr. 6. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!