Műszempilla kérdés; mennyibe kerül, melyik a jó?
25/N vagyok. Ha majd enyhül a járvány, szeretnék műszempillát.
Viszont teljesen kezdő vagyok ezen a téren. A városban, ahol lakom, számtalan helyen lehet feltetetni, de egyrészt semelyiknek az oldalán nincs ár, másrészt hiába olvasok utána, nem teljesen értem.
Ha tartósat akarok, akkor arra melyik a legjobb, ami természetes hatást ad? És kb. átlagban mennyiben mozog az ár?
Olvastam, hogy vannak, akik otthon teszik fel. De azok csak alkalmi műszempillák, nem? Tehát azok 1-1 napra vannak?
Bocsánat a kérdésért, csak már régóta szeretnék.
nagy profi en sem vagyok benne.. de képeket láttam már a kozmetikusomnál fb-n. azt mondanám hogy az 1-2d az ami természetesebb hatású. az ár azt hiszem 5ezertől indul nála (1d), de ez egy vidéki kisváros.
ha írsz annak fb-n, akinek tetszik a munkája/szimpi, szerintem válaszol mutat képet hogy milyen az 1 2 3d, illetve tájékoztat az árról is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!