Szájfénnyel mit tudok kezdeni hogy jó legyen az állaga?
Van itthon egy jó pár darab szájfényem. A gond az hogy van amelyiknek kicsit furcsa az állaga. Pl a matt szájfényeim elég érdekesek. Idén vettem őket.
A kérdésem az lenne, hogy mit tudnék esetleg bele csepegtetni hogy normálisabb állagú legyen és ne ilyen masszás?
Vegyél más fajtát?
Vagy tegyél alá ajakápolót.
Ezek milyen szájfények pontosan? Biztos, hogy bontatlanul vetted őket? A DM-ben gyakran mindent kibontogatnak.
Akkor nem csak én tapasztaltam ilyet a Rimmelnél... több fajta sminket használok tőlük, azok be váltak. Csak a szájfények, főleg ezek a mattok, amik ezek szerint nem csak nálam nem váltak be.
Esetleg nem tudsz/tudtok valami módszer ami helyre pofozná nagyjából? Sajnos elég sokat össze vásároltam e fajta szájfényből és nem nagyon szeretném hogy kárba vesszen.
Szia!
Nem biztos, hogy beválik, de tehetsz egy próbát az egyikkel hátha. :)
Én készítettem magamnak szájfényt pigmentből, kókuszolajból és vazelinből régebben.
Esetleg kísérletezhetsz vele, hogy teszel hozzá egy kevés kókuszolajat.
Viszont nem tudom mennyire tetszene az állaga. Az üvegben sűrű ez is,de felkenve nem masszás egyáltalán. A kókuszolaj hő hatására folyékony lesz, így felkenve fényes, nem egy nagyon sűrű állag.
A kókuszolaj/zsír viszont nagyobb mennyiségben leoldja a sminket, így vigyázni kell,ne legyen túl sok különben elfolyik és veszít a pigmentáltságából felkenés után.
Lehűlve besűrűsődik, szájfényes üvegből nem tudom milyen lehet aplikálni.
Nincs tapasztalatom az általad említett szájfénnyel, nem tudom, hogy mennyire masszás, de talán javít a felvitel utáni állagán némileg. Viszont ezek után nem lesz matt, nem tudom ez gondot jelent-e.
Én meglévő szájfényhez még nem kevertem, így nem garantálom, hogy tényleg jó lesz és beválik a tippem.
De ki tudja, hátha megmenti. :D
Mindenképpen ki fogom próbálni!!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!