Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen színű rúzs illik hozzám?

Milyen színű rúzs illik hozzám?

Figyelt kérdés

Sokfélét próbáltam, de egyik sem vált be, mindegyik szín természetellenes hatást keltett. Még a halvány szájfények is.

Amit próbáltam:

Sötétvörös

Karamell színű

Sötétebb rózsaszín

Babarózsaszín

Narancssárga

Átlátszó halvány csillámokkal

Magenta

Barbie rózsaszín

Vörös, lila beütéssel

A szemem sötétzöld, a bőröm világos, a hajam világosbarna, vörös fénnyel. Nem tudom, hogy ezek közöl mi számít.

2021. márc. 30. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Esetleg próbálj meg egy olyasmi színt, mint a hajad.
2021. márc. 30. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
55%

Nekem is hasonló "paramétereim" vannak csak tűzvörös hajjal nekem a burgundy árnyalatok nagyon beválnak most pl az egyik kedvencem és sokan dícsérik is rajtam: Oriflame Giordani Gold Ruby Jewel

Meg ami nagyon bevált még nekem az a piros rúzs. Állítólag az mindenkinek jól áll. De nem az ilyen kékespiros, bordó stb hanem az IGAZI SZÍNTISZTA piros.

2021. márc. 30. 19:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt inkább arról van szó, hogy szokatlan neked és azért látod természetellenesnek. Kizártnak tartom, hogy semmi ne állt volna ezek közül jól, még a halványabb színek se.

Próbálj olyat, ami hasonlít a szád színére, csak picit sötétebb és élénkebb. De tényleg csak kicsit, úgy nem lesz olyan idegen. Aztán ha azt megszokod, már lehet jobban fognak tetszeni más színek is.

2021. márc. 30. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
2 vagyok: [link]
2021. márc. 30. 19:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Leírás alapján ősz típusnak gondolnálak, szóval az összes meleg, de nem élénk rúzsnak nagyon illenie kellene hozzád. Gondolok itt az ilyen barnás-narancsos nude színekre, a melegebb bordókra, tégla színekre.

Valószínűleg amiket eddig próbáltál, az túl hideg és/vagy élénk volt neked, de szerintem egy melegebb nude-dal nem lőhetsz mellé.

2021. márc. 30. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!