Tussal h tudnám mindkét szemem ugyanugy kihuzni?
Figyelt kérdés
nem birom mindkét szemem kihuzni ugyanugy:S valaki tudna segíteni h hogy csináljam?2010. aug. 20. 09:05
1/7 anonim válasza:
a szempillák tövéhez minél közelebb húzd, vékonyat
nekem sem sikerül ugyan úgy, de nem feltűnő, én sokat gyakoroltam, nem érdekelt, hogy mennyit kell még vonalakat húznom, de sikerüljön valahogy
2/7 anonim válasza:
feszítsd meg a szem körüli bőrt, és így egyenes vonalat lehet húzni..
3/7 anonim válasza:
állitolag ha előtte a vonal helyét tusal kipontozod és utána a pontokat kötöd össze akkor jólesz
4/7 A kérdező kommentje:
köszi köszi köszi akkor gyakorlok
2010. aug. 20. 09:40
5/7 anonim válasza:
próbálj nem ecsetes hanem filces végű tust használni, azzal pontosabb vonalat lehet. Először csak vékonyan húzd ki a pillák tövét, ha az egyenletes, akkor rajzold fel a két macskás szélt. Azt úgy lehet pontosra, hogy előtte bepötttyözöd, hogy hol lesz a vége az ívnek.
6/7 anonim válasza:
És ha esetleg veszel filces végű tust, akkor essence-t vegyél, mert olcsó és nagyon jó:)
7/7 anonim válasza:
szemceruzával rajzold be előtte, vékony tusecsettel húzd ki a ceruza vonalát, majd ezen menj át tussal. a ceruza vonalat könnyebb javítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!