Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tussal h tudnám mindkét...

Tussal h tudnám mindkét szemem ugyanugy kihuzni?

Figyelt kérdés
nem birom mindkét szemem kihuzni ugyanugy:S valaki tudna segíteni h hogy csináljam?
2010. aug. 20. 09:05
 1/7 anonim ***** válasza:

a szempillák tövéhez minél közelebb húzd, vékonyat

nekem sem sikerül ugyan úgy, de nem feltűnő, én sokat gyakoroltam, nem érdekelt, hogy mennyit kell még vonalakat húznom, de sikerüljön valahogy

2010. aug. 20. 09:23
 2/7 anonim válasza:
feszítsd meg a szem körüli bőrt, és így egyenes vonalat lehet húzni..
2010. aug. 20. 09:25
 3/7 anonim ***** válasza:
állitolag ha előtte a vonal helyét tusal kipontozod és utána a pontokat kötöd össze akkor jólesz
2010. aug. 20. 09:32
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi köszi köszi akkor gyakorlok
2010. aug. 20. 09:40
 5/7 anonim ***** válasza:
próbálj nem ecsetes hanem filces végű tust használni, azzal pontosabb vonalat lehet. Először csak vékonyan húzd ki a pillák tövét, ha az egyenletes, akkor rajzold fel a két macskás szélt. Azt úgy lehet pontosra, hogy előtte bepötttyözöd, hogy hol lesz a vége az ívnek.
2010. aug. 20. 09:48
 6/7 anonim ***** válasza:
És ha esetleg veszel filces végű tust, akkor essence-t vegyél, mert olcsó és nagyon jó:)
2010. aug. 20. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:
szemceruzával rajzold be előtte, vékony tusecsettel húzd ki a ceruza vonalát, majd ezen menj át tussal. a ceruza vonalat könnyebb javítani
2010. aug. 20. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!