Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Próbáltátok már a foreo luna...

Próbáltátok már a foreo luna nevű arc tisztítót?

Figyelt kérdés
Elég tetemes ára van szóval aki próbálta tudna nekem róla írni véleményt?

2021. márc. 30. 00:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem kb. azóta van amióta berobbant a köztudatba. Az arcom puhább tőle és hámlaszt is rendesen. Mivel nagyon problémás bőröm van kozmetikushoz is járok. Ott azt a tanácsot kaptam hogy ne használjam minden nap, hanem csak 3x-4x egy héten, mert a szemem alatt nagyon elvékonyodott a bőr.

Összességében tényleg istenkirály cucc, viszont nekem a Luna mini 2 van amit nem vennék meg még egyszer. Nem érzek különbséget az "érzékeny bőrre" meg a "problémás bőrre" való oldalak között.

Most néztem utána. A Play Plus is elemes, szerintem azt vedd meg.

2021. márc. 30. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Az avonnál is lehet most rendelni utángyártott készüléket, de mondjuk az alzán is sokféle van - szerintem azok ugyanolyan jók.

Egy szilikon burkolat pici sörtécskékkel és belül egy rezgő készülék - nem nagy cucc.

2021. ápr. 1. 20:44
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm! még alszok rá párat
2021. ápr. 3. 22:57
 4/4 A kérdező kommentje:
play plust megvettem :)
2021. máj. 25. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!