14-19 év közötti lányok! Milyen sminktermékeket használtok?
És kb. melyik mennyibe kerül?
LÉGYSZI KORT IS ÍRJATOK!
A válaszokat előre is köszi.
Garnier arckrém
Essence Clear&Matt alapozó, Essence Stay Natural korrektor, Synergen púder, Essence szemcerka, fekete néha lila, Essence 4es lila szemhéjpúder vagy Essence sima lila szemhéjpúder, vagy Essence black mania tus, Maybelinne Falsies spirál. Szájfénx mindig változó, alá általában labello angelstar.
14/L
Avonos alapozó (1valahányszáz), szájfény,(kb 700) szemceruza(kb.800). Jó minőség és nem tesztelik állatokon.
19 /L
Szempillaspirál:Maybelinne Volume Express Colossal szempillaspirál.1800 ft körül van az ára,de nekem ez nagyon bevált,nem ragadnak össze a szempilláim tőle,egész napra kitart,és elég sokáig használhatom.
Szájfény: a Rossmannban kapható a Lovely nevű márka,elég olcsó,én a barackszínű árnyalatot használom,kábé 450 ft.
Mást nem kenek magamra,néha kis korrektort,ha egy-egy csúnya pattanás kijön rajtam.
14/L.
szemhéjtus(illatszerboltból:P) szemceruza(avon, de egyszer vettem Ázsiában lévő kis boltból, na az volt a legjobb:D) szempillaspirál( avon- supershock<---nagyon jó)
ennyi, nem használok alapozót, a bőrömre házi praktikákat alkalmazok:)
a smink pedig a szemek kiemelésére.
L/16
én AVON-os cuccokat használok:(perfect wear extratartós) alapozó,(bőrszínhez igazodó hidratáló) kőpúder,(supershock) szempillaspirrál
14/L
AZ AVON termékei általában mind jók. Ezen kívűl én a Lady Ann márkát imádom. Nem kenődik, hosszan tart.
És az árak sem vészesek. Sőt..
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!