Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy vegyem rá anyát, hogy...

Hogy vegyem rá anyát, hogy még egyszer átszurathassam a fülem?

Figyelt kérdés

Jelenleg 2-2 karika van a fülembe,de azt szeretném,hogy az egyikbe legyen még egy. (így 2-3 lenne összesen)

Anya ezt a 2-2-t simán megengedte,de azt mondta,hogy egy 3.-ról már szó sem lehet. -.-

Mit csináljak? Menjek el titokba átszuratni? Csak nem rángatná ki a fülemből,ha megcsináltatnám... De mégis jobban szeretném az engedélyével. L15

2010. aug. 19. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem értelek. Szerintem egy-egy is elég lett volna, szép fülbevalóval. Miért kell agyonrakni karikával, mint valami szakadt rockernek?:P
2010. aug. 19. 17:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csináltasd meg és kész. Nem hinném hogy bármi baja is lesz vele ha már az előzőeket megengedte.
2010. aug. 19. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:

nekem még a 2-2t sem enegdték mondta h majd ha 18 leszek, a szülinapomon el is mentem és kilövettem és jót mosolyogtunk rajta :) Kibírtam 3 évet nélküle és így jó érzés volt felavatni magam mint nagykorú

Semmiképp sem tanácsolom h a háta mögött csináld, akkro h várod el h elengedjen bulizni, stb mivel már nem fog megbízni benned

2010. aug. 19. 17:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Vékony és pici karikák. Szép és stílusos. Egyáltalán nem "szakadt rockeres". Mindig is azt akartam,hogy az egyikbe 2 legyen, a másikba 3.
2010. aug. 19. 17:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Én is ezért nem akarom a háta mögött csináltatni,mert félek,hogy eljátszanám a bizalmát.
2010. aug. 19. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:

első:ha neki tetszik így, akkor mi a gond?-.- nagynénémnek is kb 3-4 karika van mind2 fülében, mégis nagyon csajos, szép, neki jóláll, nem rockeres.

szerintem kérdez meg apukádat:D de ha nem engedik, titokban is megcsináltathatod, eltakarod a hajaddal, és csak kicsit később mondod el.

2010. aug. 19. 17:24
 7/8 anonim ***** válasza:
ha sunnyban csinálja, akkor eljátsza a bizalmukat:P
2010. aug. 19. 17:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Mond meg anyudnak,hogy számodra ez fontos és,hogy ez lenne az utolsó.

Mond el neki,hogy ez neked mennyire tetszik.És hogy erre vágytál már régóta.

2010. aug. 19. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!