Hány évesen engednétek meg a lányotoknak, hogy sminkeljen?
En 18 éves lány vagyok. Nincs gyerekem, de úgy gondolom jó, ha tud bánni a sminkkel és megtanulja mi áll jól mit hogyan kell nagyobb korára kitapasztalja milyen termékek jönnek be neki, kielheti a csajos vágyait stb. Az én anyám sose tiltotta csak megmondta ha csúnya vagy ilyesmi. Azóta a nagyon minimális sminket (korrektor, szempillaspirál, esetleg szemöldökceruza de sötét szokevel és szépen gondosan termeszetesre annyira hogy alig van különbség csak tökéletesitem és nem ilyen fekete vastag rajzolt szemöldök szerintem így is elég ha szépen van fesulve és kiszedve gondosan, plusz egy teljesen natúr mentolos vitaminos szajfeny) részesítem előnyben. Kiskoromban többet cicomaztam,
És szerintem valamennyire anya engedelmessége miatt van, hogy nem festem magam állandóan és nincs rajtam több kg vakolat lazadasbol vagy bármi ilyesmi. Felsős korban a mostani fejemmel gondolkodva egy nagyon minimalis, természetes sminket ami nem változtat a külsején engednék neki, és normális stílusú gél lakkot. Fekete, csicsas, stb körmöket nem, akkor is ha csak gellak. Inkább bármilyen halvány, pasztell szín mindenféle durung kő stb nélkül.
Hajfestet gimnáziumban/kozepsuliban ha nagyon nagyon akarja megengednem, de mindenképp próbálnám lebeszelni. Hajszinezot viszont felsős korától szintén pl colorista engednék neki abból se rikító sötét színt és csak nyari, tavaszi, stb szünetekben.
Szintén 2-essel értek egyet.
A körömlakkot viszont én nem igazán sorolom az arcra kent smink kategóriájába, azt lazán felkenném egy ovisnak is szünetben, semmi baja nem lesz tőle és van gyerek körömlakk is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!