Megéri a notinóról rendelni?
Figyelt kérdés
Eddig a notinóról rendeltem de láttam kicsit olcsóbban .Megéri hogy a notinóról rendeljek2021. márc. 18. 08:13
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
18 szavazat
1/5 anonim válasza:
Ott legalább eredeti termékeket árulnak. Ha más webshop jelentősen alájuk kínál, ott valami csalást feltételeznék.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi😀
2021. márc. 18. 08:20
3/5 anonim válasza:
Én mindig meg voltam velük elégedve, azonban arra figyelj, hogy ha kinézel valamit, ne kattints rá túl sokszor, mert ismerősöm nem egyszer tapasztalta, hogy emelték egy-egy termék árát a nagy érdeklődés miatt.
4/5 anonim válasza:
3 Ez de durva. Más webshopban meg pont, hogy kicsit akciózzák ilyenkor.:D
5/5 anonim válasza:
Rendeltem már tőlük, nem volt probléma.
Újra meg akartam rendelni náluk a korábbi parfümöt, de felemelték az árát majdnem a duplájára. Megnéztem máshol, ott az eredeti áron adták.
Ez valami megszokott jelenség lehet a parfümmel foglalkozó webáruházakban, mert két éven belül eddig 5 különböző boltban kellett megrendelnem ugyanazt a terméket az áremelkedés miatt.
Szóval érdemes összehasonlítani az árakat más webáruházéval is, mielőtt rendelsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!